360° VIDEO

Legame Studio se u proteklim godinama istaknuo kao vodeći studio na ovim prostorima za 360° video produkciju i distribuciju, kako na društvenim mrežama (YouTube i Facebook) tako i na uređajima za virtualnu stvarnost. Ostvarivši suradnju s brojnim vrhunskim tvrtkama i institucijama u zemlji i inozemstvu, motivirani smo da nam i budući projekti kvalitetom budu na svjetskoj razini.

360° VIDEO – U KORAK SA SVIJETOM

ISTAKNITE SE PRED KONKURENCIJOM

Svjetski trendovi pokazuju da korisnici sve više koriste prijenosne uređaje za pregledavanje video sadržaja, a upravo ti uređaji su optimalni za pregledavanje 360° videa jer im se zakretanjem samog mobitela/tableta nudi posve drugačije iskustvo nego gledanje klasičnog videa.

Prema istraživanjima, ovaj format snimanja je superioran običnim video materijalima u svim aspektima. 360° video omogućuje da se korisnici u mnogo većoj mjeri užive u priču koju im video nudi te su emocije koje se pritom stvaraju izraženije. 360° video korisnici gledaju dulje, u većoj mjeri ga pogledaju do kraja, lakše se impresioniraju te ga puno češće samoinicijativno otvore od običnog videa.

Niže su navedeni podaci o postotku prednosti 360° videa nad običnim videom prema istraživanju mediashift.org.

  • Duže vrijeme pregleda video sadržaja – 28%
  • Veći postotak pregleda sadržaja do kraja – 100%
  • Manja cijena CPM-a (Cost per impression) – 250%
  • Povećani CTR (Click through rate) – 800%

360° VIDEO IZRADA BY LEGAME STUDIO

POTPUNA USLUGA IZRADE I DISTRIBUCIJE 360° VIDEO SADRŽAJA VISOKE KVALITETE

Baš sada je pravi trenutak za izradu snimanje 360° videa. Korisnici traže sve više uključenosti u sadržaj koji koriste, čemu svjedočimo ponajviše u zabavnoj industriji (3D/4D kina, igraće konzole koje upravljamo pokretima tijela, VR headseti). 360° video kao novi medij je vrlo efikasan pri predstavljanju proizvoda i usluga jer nudi korisniku osjećaj „uključenosti“ u sadržaj koji gleda čime se kod njega lakše pobudi emotivna povezanost.

Legame Studio u svojoj ponudi nudi usluge snimanja, obrade i distribucije 360° video sadržaja kao i prilagodbu materijala za prikaz na društvenim mrežama, mobitelima i uređajima za virtualnu stvarnost. Iskustvo koje smo stekli radom s opremom za prikazivanje 360° video i VR materijala smo pretočili u samu njegovu izradu što nas čini najboljim odabirom. Naš stručni tim će Vam pomoći u organizaciji produkcije kako bi konačni proizvod ispunio Vaše ciljeve i očekivanja. Nudimo profesionalnu uslugu u svim fazama kreiranja sadržaja – od koncepata, preko pretprodukcije, snimanja, obrade pa sve do isporuke i distribucije 360° VR videa – tu smo da udovoljimo Vašim željama i zahtjevima.

NAŠI KLIJENTI

IMATE UPIT ILI NAS ŽELITE ANGAŽIRATI?

STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU

// Nested mobile menu joshhall - START // Nested mobile menu joshhall - END