360 VIDEO I VR DISTRIBUCIJA

Distribucija 360º videa ili VR sadržaja ključan je korak u postizaju uspješnih rezultata nakon same izrade. Iskustvo koje smo stekli u primjeni virtualne stvarnosti u različitim granama gospodarstva pa do sporta i umjetnosti primjenjujemo i na njezinu distribuciju kako bi Vam pomogli da Vaš projekt dopre do ciljane publike. Pravilnim odabirom tehnologija i platforme za prikaz 360º videa ili VR sadržaja štedite vrijeme i novac, a naš stručan tim pomoći će Vam u odabiru. Stručnim savjetovanjem uz Vas smo od same ideje do realizacije i mjerenja rezultata. Obratite nam se sa povjerenjem.

360 VIDEO I VR DISTRIBUCIJA

ODABERITE PRAVI NAČIN DISTRIBUIRANJA VAŠEG 360 VIDEA ILI VR SADRŽAJA

DRUŠTVENE MREŽE

Sve više platformi podržava 360° video sadržaj, od najpopularnijih su to YouTube, Facebook i Twitter. Brendirani cardboard headseti su također odličan način na koji možete promovirati svoj brend i koji rade s velikim brojem uređaja, a pri svakoj uporabi će korisnika podsjetiti na Vas.

SAMOSTALNE APLIKACIJE

Za maksimalan učinak promocije i uronjenost korisnika u sadržaj nudimo i razvoj Android i iOS aplikacija čime će korisnik odmah pri pokretanju biti u Vašem VR okruženju, bilo da se radi o VR eventu ili ste aplikaciju objavili na nekom od online servisa gdje ih korisnici mogu preuzeti i pogledati na vlastitim uređajima kad god im najbolje odgovara.

VR 360° LIVE STREAMING

Želite li svojoj publici uživo predstaviti svoju ponudu ili im omogućiti da s najboljeg mjesta gledaju prijenos s Vašeg koncerta, promocije, izložbe ili bilo kakvog drugog događanja, najbolje iskustvo pružit ćete im 360° live streamingom. Vaše događanje moći će pratiti bilo tko, od bilo kuda, s bilo kojeg uređaja.

IMATE UPIT ILI NAS ŽELITE ANGAŽIRATI?

STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU

// Nested mobile menu joshhall - START // Nested mobile menu joshhall - END