CIAK AUTO & Legame Studio - PES 2017 turnir
3. & 4. lipnja 2017.

@Zagrebački Velesajam, Avenija Dubrovnik 15

Turnir je završio. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Hvala svim sudionicima i pokroviteljima turnira.

Nakon više od godinu dana i posljednjeg većeg turnira u PES 2017 imali smo čast ugostiti ponajbolje igrače na području Hrvatske. Voljeli bismo istaknuti da su nas posjetili igrači iz cijele Hrvatske. Nekolicina igrača nam je tako stigla iz Splita, Varaždina, Čakovca, Slavonskog Broda, Osijeka, Zagreba i šire okolice.

Natjecanje se održalo u dva različita turnira – prvi dan pojedinačno, a drugi u parovima u kojima su sudjelovali ponajbolji igrači Pro Evolution Soccera u Hrvatskoj.

Tako su se u međusobnom ogledu našli prošlogodišnji osvajač prvenstva Hrvatske i igrač koji je sudjelovao na europskom prvenstvu prošle godine u kojem je sudjelovalo najboljih 24 igrača u Europi, pa je tako postao prvi igrač iz ovih prostora sa takvim uspjehom. Preko puta njega se našao igrač koji je poharao live turnire po Hrvatskoj uzduž i poprijeko te je osvojio sve što se osvojiti dalo prijašnjih godina, kao i pojedinačno tako i u parovima.

Turnir u parovima obilježili su najbolji parovi Hrvatske, pa su tako i svoje predstavnike ujedno i osvajače turnira poslali i članovi Pes-expert foruma koji je jedan od najvećih i najjačih foruma u regiji koji okuplja istinske zaljubljenike Pro Evolution Soccera.

Što se tiče samog toka turnira, snage na virtualnom travnjaku igrači su odmjeravali preko punih 7 sati, te drugi dan preko 6 sati. Vodila su se nadmudrivanja kako taktički tako i psihički.

Bila nam je čast ugostiti ponajbolje igrače Pro Evolution Soccera na ovim prostorima te im se i ovim putem zahvaljujemo na dolasku te se nadamo da se vidimo i na budućim turnirima.

Legame Studio & CIAK Auto

POKROVITELJI TURNIRA

// Nested mobile menu joshhall - START // Nested mobile menu joshhall - END