NAJAM VR OPREME

NAJAM OPREME ZA PRIKAZ VIRTUALNE STVARNOSTI

Legame Studio je specijaliziran studio za virtualnu stvarnost i kao takav posjeduje najmoderniju opremu za prikaz i produkciju virtualnog sadržaja. Na raspolaganju imamo svu najatraktivniju opremu za virtualnu stvarnost bilo da se radi o virtualnim naočalama (HMD) kao što su Oculus Rift, HTC Vive, PlayStation VR i Samsung Gear VR ili pratećim sustavima poput računala, konzola i periferije. Veliko iskustvo naših VR specijalista pomoći će Vam u početku rada s virtualnom tehnologijom.

VIRTUALNA STVARNOST

NOVI MEDIJ BUDUĆNOSTI

Virtualna stvarnost je brzorastuća industrija i iznimno uspješna promotivna strategija. Ovaj novi medij je vrlo efikasan pri predstavljanju proizvoda i usluga jer nudi korisniku osjećaj „uključenosti“ u sadržaj koji gleda čime se kod njega lakše pobudi emotivna povezanost.

Kroz iskustvo najma na brojim eventima (i javnim i internim) stekli smo kvalitetu i profesionalnost te smo i na tom polju vodeća tvrtka u Hrvatskoj. Nudimo cjelokupnu uslugu najma širokog asortimana raznih VR headseta i aplikacija kao i tehničku podršku na eventima i prezentacijama.

SPREMNI ZA VIŠESTRUKE PLATFORME

OCULUS RIFT

Oculus je začetnik najnovijeg vala populariziranja VR tehnologije. Za pokretanje VR simulacija povezuje se s računalom koje, zbog zahtjevnosti tehnologije, mora biti dovoljno snažno. Od dodatne opreme nudimo i Oculus Touch kontrolere za upravljanje pokretom kao i dodatne senzore kako bi svaki pokret tijela bio precizno prenesen u simulaciju.

HTC VIVE

HTC je svojim Vive headsetom podigao interakciju u VR-u na novu razinu. Po prvi puta je omogućeno i hodanje u virtualnoj simulaciji što u kombinaciji s kontrolerima koji prate pokrete ruku donosi ultimativno VR iskustvo i najveću razinu korisničke uključenosti u simulaciju. Pokreće ga računalo, a osigurali smo da naša računala snagom nadilaze preporučene specifikacije čime se osigurava ugodno izvođenje čak i najzahtjevnijih VR simulacija.

SAMSUNG GEAR VR

Za promociju i evente na kojima bi se prikazivao 360° video, Samsung Gear VR predstavlja najbolji odabir. Za korištenje ne treba računalo već neki od podržanih Samsung smartphone uređaja, čime je njegovo korištenje značajno elegantnije i jednostavnije. Prigodnim brendiranjem u sklopu Vašeg eventa, moguće mu je dodatno podignuti atraktivnost.

PLAYSTATION VR

PlayStation 4 je najprodavanija konzola u zadnjih nekoliko godina, a Sonyjev VR headset je u kratkom roku prodan u više primjeraka nego HTC Vive i Oculus Rift zajedno. Na raspolaganju imamo i Move kontrolere kao i VR kameru, a da bi simulacije bile što fluidnije opremili smo se PlayStation 4 Pro konzolom.

DAYDREAM

Googleov Daydream predstavlja novu platformu za VR te podržava rad s više različitih smartphone uređaja, a ima i zasebnu trgovinu s aplikacijama kao i kontroler s praćenjem pokreta.

CARDBOARD VR

Izvrsno rješenje za distribuciju partnerima ili klijentima je ovaj kartonski headset koji dolazi u više varijanti te se može i branirati po Vašoj želji. Za korištenje se treba umetnuti bilo koji smartphone s odgovarajućom dijagonalom ekrana. Njegova niska cijena čini ga idealnim za određene projekte.

IMATE UPIT ILI NAS ŽELITE ANGAŽIRATI?

STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU

// Nested mobile menu joshhall - START // Nested mobile menu joshhall - END