O NAMA

Tvrtka Legame Studio d.o.o. osnovana je 2015. godine s ciljem primjene i razvoja naprednih tehnologija povezanih s virtualnom stvarnošću (eng. virtual reality, VR). Legame Studio d.o.o. pokrenuo je prvi studio za virtualnu stvarnost u Republici Hrvatskoj i jedan od prvih takvih studija u svijetu.

Osim toga, tvrtka se bavi i izradom virtualnog sadržaja – videa u 360°, 3D virtualnih simulacija te softverskih rješenja za njihovo prikazivanje.U svome dosadašnjem poslovanju tvrtka je već uspješno završila niz složenih projekata s istaknutim tvrtkama i institucijama u Hrvatskoj i stvorila značajne reference te se profilirala kao tvrtka s najvećom paletom usluga vezanih za tehnologiju virtualne stvarnosti.

REZULTATI RADA

GODINE ISKUSTVA PRIMJENE VIRTUALNE TEHNOLOGIJE U RAZLIČITIM INDUSTRIJAMA

Tvrtka je u suradnji s Arheološkim muzejom u Zagrebu po prvi puta u Hrvatskoj predstavila rezultate arheoloških istraživanja pomoću virtualne stvarnosti. Odlični rezultati ovog projekta potaknuli su nastavak suradnje s muzejima, pa je tako Legame Studio d.o.o. u suradnji sa Samsungom i ostalim partnerima omogućio virtualnu šetnju po muzejima iz drugih gradova za vrijeme manifestacije Noć muzeja 2016. i 2017. u Zagrebu.

Arheološki muzej u Zagrebu 2015.

Noć muzeja, Oktogon, Zagreb 2016.

Popularizacija znanosti bila je i u fokusu projekta ostvarenog u suradnji s tvrtkom Profil Klett kada su posjetitelji manifestacije Znanstveni piknik 2016. uz pomoć usluga i opreme tvrtke Legame Studio d.o.o. mogli vidjeti koncept edukacije u budućnosti korištenjem tehnologije virtualne stvarnosti. Osim na manifestaciji Znanstveni piknik 2016., s edukacijom uz pomoć virtualne stvarnosti mogli su se upoznati i đaci i studenti kada su djelatnici Legame Studio d.o.o. posjetili više škola i fakulteta prezentirajući ovu tehnologiju.

Znanstveni piknik, Zagreb 2016.

Erasmus Student Network, Zagreb 2016.

I Ekonomska škola, Zagreb 2016.

Arena centar, Zagreb 2015.

Kako bi dodatno popularizirali VR u Hrvatskoj, Legame Studio koristi VR u različitim industrijama gospodarstva nastojeći demonstrirati njegovu veliku primjenu, pritom blisko surađuje s lokalnim medijima te tradicionalno sudjeluje na sajmovima poput Reboot InfoGamera.

Reboot InfoGamer, Zagreb 2015.

Autoshow, Trg bana Jelačića, Zagreb 2016.

RTL, rad sa psiholozima, Zagreb 2016.

Klub Opera, Zagreb 2016.

Za partnere Zagrebačku pivovaru d.d. i Hrvatski nogometni savez, Legame Studio d.o.o. osmislio je i isporučio cijeli projekt za promociju Ožujskog piva Zagrebačke pivovare i nogometa koristeći virtualnu tehnologiju. Projekt je uključivao izradu aplikacije i videa u 360° koji prikazuje hrvatsku nogometnu reprezentaciju na njihovim pripremama za Euro 2016. te dio utakmice Hrvatska – Izrael. Taj se video prikazivao diljem Hrvatske na VR headsetima.

Osim navedenih, tvrtka je isporučila i više desetaka videa snimljenih u tehnologiji 360° te je hrvatski lider u tom pogledu. Neke od tvrtki s kojima je ostvarena suradnja su Samsung, Discovery Channel, Nissan, Sancta Domenica, ZŠEM, CiakAuto, Shooster, RED agencija, Imago agencija, Vidi, PC chip, Posao.hr, Oglasnik.hr.

Tvrtka Legame Studio d.o.o. vodi i spomenuti prvi hrvatski studio virtualne stvarnosti na adresi Savska cesta 50, gdje posjetitelji svakodnevno mogu upoznati svijet virtualne stvarnosti i isprobati najnoviju tehnologiju vezanu uz virtualnu stvarnost. Ova usluga također tvrtki služi kao prezentacijski kanal za buduće korisnike drugih usluga.

Legame Studio u Zagrebu, uveseljava posjetitelje od 2015. ☺

IMATE UPIT ILI NAS ŽELITE ANGAŽIRATI?

STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU