FASHION.HR - POWERED BY BIPA

Virtualna stvarnost u svijetu mode

360 VIDEO – Koristite miš ili tipke W,A,S i D za micanje unutar videa:

360 VIDEO – Koristite miš ili tipke W,A,S i D za micanje unutar videa:

PROMOTIVNI VIDEO EVENTA:

* informativni video fashion.hr VR eventa. izvor: FASHION.HR

O projektu:

Po prvi puta u Hrvatskoj predstavljena je virtualna stvarnost u svijetu mode. Koristeći najmoderniju tehnologiju 360° video snimanja, koju smo kombinirali s posebno osmišljenim motoriziranim sustavom, uspjeli smo uhvatiti nezaboravne trenutke bez remećenja delikatnog procesa koji se odvija za vrijeme modnih revija.

Ovom prilikom snimili smo dva 360° videa. Snimanje prvog videa potrajalo je čak 7 uzastopnih dana, koji se u postprodukciji skratio na trajanje od 2 minute kako bi se dobio dojam brzog slaganja cjeloukupne konstrukcije koja stoji iza ovako jednog kompleksnog projekta. Ovo je jedno od rijetkih u svijetu izvedenih metoda snimanja te smo s ovim 360° videom veoma ponosni jer pokazuje da možemo uspješno odraditi i najzahtjevnije 360° video projekte.

O eventu:

Prava virtualna revolucija dogodila se na posljednjem izdanju tjedna mode tijekom kojeg je modni sadržaj sniman inovativnom 360° VR tehnologijom, a koji je prvi put predstavljen javnosti na lansiranju FASHION.HR Virtual Reality ekskluzivnom događanju. Zahvaljujući 360° kamerama koje su bile postavljene na pisti, gledatelji sada imaju priliku doživjeti jedinstveno subjektivno iskustvo mode, baš kao da su i sami bili svjedoci tog trenutka.

Želite nas angažirati?

// Nested mobile menu joshhall - START // Nested mobile menu joshhall - END