VR Gaming Studio

Centralno mjesto za virtualnu stvarnost opremljen najmodernijom tehnologijom

Prvi u Hrvatskoj, među prvima u svijetu! S Vama od 2015. godine u središtu Zagreba. VR gaming studio etablirao se kao vodeće mjesto gdje svi zainteresirani za virtualnu stvarnost mogu doći i isprobati najmodernije sustave za prikaz virtualne stvarnosti. Naši VR specijalisti pomoći će Vam u njihovom korištenju te Vas informirati o aktualnim uređajima i njihovim mogućnostima. Osigurajte svoje mjesto i rezervirajte svoj termin za virtualnu stvarnost.

Legame Studio B2B VR usluge

Prepustite se uhodanom timu sa dugogodišnjim iskustvom

VR specijalisti

Naše stručno osoblje provelo je nebrojene sate radeći s virtualnom tehnologijom. U slučaju potreba za stručnim kadrom naši VR specijalisti u mogućnosti su dostaviti, postaviti i upravljati opremom kao i predstavljati Vašu tvrtku i asistirati gostima na Vašem sljedećem eventu.

VR eventi

U konzultaciji s klijentom dogovaramo optimalan broj i vrstu VR uređaja kako bi event polučio željene rezultate. Naše stručno osoblje sudjeluje u cijelom procesu od pripreme uređaja i simulacija pa sve do njihovog aktiviranja na eventu.

Najam VR opreme

Legame Studio specijaliziran je studio za virtualnu stvarnost i kao takav posjeduje najmoderniju opremu za prikaz i produkciju virtualnog sadržaja. U mogućnosti smo isporučiti opremu i svu popratnu periferiju vezanu za virtualnu stvarnost.

VR brendiranje

Legame Studio sa svojim iskustvom i savjetovanjem pomoći će vam u kompletnoj logistici brendiranja Vašeg novog projekta u virtualnoj stvarnosti.

VR distribucija

Distribucija 360º videa ili VR sadržaja ključan je korak u postizaju uspješnih rezultata nakon same izrade. Stručnim savjetovanjem uz Vas smo od same ideje do realizacije i mjerenja rezultata.

VR razvoj

Kao lider u poznavanju virtualne tehnologije u Hrvatskoj, postavit ćemo Vaše korisnike u virtualni svijet koristeći pritom najnoviju opremu za prikaz virtualne stvarnosti.

Imate upit ili nas želite angažirati?

Stojimo Vam na raspolaganju

Kontaktirajte nas