VR Gaming Studio

Centralno mjesto za virtualnu stvarnost opremljen najmodernijom tehnologijom

Prvi u Hrvatskoj, među prvima u svijetu! S Vama od 2015. godine u središtu Zagreba. VR gaming studio etablirao se kao vodeće mjesto gdje svi zainteresirani za virtualnu stvarnost mogu doći i isprobati najmodernije sustave za prikaz virtualne stvarnosti. Naši VR specijalisti pomoći će Vam u njihovom korištenju te Vas informirati o aktualnim uređajima i njihovim mogućnostima. Osigurajte svoje mjesto i rezervirajte svoj termin za virtualnu stvarnost.

Legame Studio B2B VR usluge

Prepustite se uhodanom timu sa dugogodišnjim iskustvom

VR specijalisti

Naše stručno osoblje provelo je nebrojene sate radeći s virtualnom tehnologijom. U slučaju potreba za stručnim kadrom naši VR specijalisti u mogućnosti su dostaviti, postaviti i upravljati opremom kao i predstavljati Vašu tvrtku i asistirati gostima na Vašem sljedećem eventu.

VR eventi

U konzultaciji s klijentom dogovaramo optimalan broj i vrstu VR uređaja kako bi event polučio željene rezultate. Naše stručno osoblje sudjeluje u cijelom procesu od pripreme uređaja i simulacija pa sve do njihovog aktiviranja na eventu.

Najam VR opreme

Legame Studio specijaliziran je studio za virtualnu stvarnost i kao takav posjeduje najmoderniju opremu za prikaz i produkciju virtualnog sadržaja. U mogućnosti smo isporučiti opremu i svu popratnu periferiju vezanu za virtualnu stvarnost.

VR brendiranje

Legame Studio sa svojim iskustvom i savjetovanjem pomoći će vam u kompletnoj logistici brendiranja Vašeg novog projekta u virtualnoj stvarnosti.

VR distribucija

Distribucija 360º videa ili VR sadržaja ključan je korak u postizaju uspješnih rezultata nakon same izrade. Stručnim savjetovanjem uz Vas smo od same ideje do realizacije i mjerenja rezultata.

VR razvoj

Kao lider u poznavanju virtualne tehnologije u Hrvatskoj, postavit ćemo Vaše korisnike u virtualni svijet koristeći pritom najnoviju opremu za prikaz virtualne stvarnosti.

Menu AR

Menu AR nova je vrsta aplikacije dostupna na hrvatskom tržištu koja putem tehnologije proširene stvarnosti (AR) omogućava restoranima mogućnost predstavljanja svoje ponude.

Imate upit ili nas želite angažirati?

Stojimo Vam na raspolaganju
// Nested mobile menu joshhall - START // Nested mobile menu joshhall - END